Jeg hedder Pernille, mine venner kalder mig "Pylle", jeg er født i 1983, og har to børn, Noah fra 2005 og Alba Viola fra 2009. Jeg er gift med Dan, som også er børnenes far, og vi 4 har sammen vores skønneste øjesten Conrad. Conrad er en hund af racen Bichon havanaise, han er født i 2013.

 

Jeg er oprindelig uddannet inden for sosu-området, men da jeg i 2011 var udsat for en arbejdsskade som forvoldte en stor diskusprolaps måtte jeg stoppe med at arbejde i faget. Dette tog hårdt på mig, både fysisk og psykisk, jeg gennemgik 2 store ryg operationer på halvandet år, og var sygemeldt i hele 3 år. Det var nok de sværeste 3 år af mit liv, jeg kunne ingenting, kunne ikke engang passe mine egne børn! Min mor, svigermor, mand og veninder hjalp mig uafbrudt, jeg er dem evigt taknemlige!!   Det var et KÆMPE nederlag, en stor sorg, et kæmpe tab at miste sin førelighed som bare 27 årig. Efter mine 2 operationer, fik jeg konstateret gigt. Jeg var i flere arbejdsprøvninger, til utallige samtaler ved jobcenter, kommune osv... Ingen havde ligesom det rette sted hvor der var plads til mig, og det jeg gerne ville og det jeg vidste jeg var god til, altså det jeg egentlig brændte for og det min krop ville tillade mig. Det var frusterende, det var hårdt, det var pinlig, jeg blev ked af det, jeg blev vred, jeg var flov, jeg var indebrændt, bitter og jeg kunne blive ved med hvad jeg var og hvad jeg følte indeni, i den periode. Men vigtigst af ALT så havde jeg VILJEN, viljen til at ville arbejde, og viljen til at ville forsøge at skille mig ud fra statistikkerne, og boksene som de så fint kunne fortælle mig om på jobcentret, altså de bokse jeg ikke lige passede ind i ;) Heldigvis fik jeg tildelt en FANTASTISK sagsbehandler til sidst i mit sygedomsforløb, en sagsbehandler der skulle vise sig at hjælpe mig helt ud af min sygdom og alt det dårlige psykiske der fulgte med. Hun hjalp mig og støttede mig, mest af alt fordi hun troede på mig, hun troede på at der var meget indeni i mig som kunne og VILLE ! Hende skænker jeg ofte en tanke, en meget kærlig og varm en af slagsen :)

 

 

Da jeg så småt var på vej på benene igen sådan rent mentalt, fik min veninde Tanya og jeg den ide at starte op med et spændende og nyt tiltag, et tiltag som skulle støtte andre i samme eller lignende situation som vi selv stod i. Tiltaget blev døbt LIVINK . Livink er et grafisk design kollektiv, som startede ud med at lave posters og plakater. Her tages der højde for de ansattes begrænsninger, et sted hvor jeg/og andre kunne arbejde uden at føle sig uduelig fordi man som jeg feks måtte ned og ligge mange gange i løbet af en dag, for at hvile ryggen. LIVINK er nået LANGT siden den kolde februar dag i 2014 hvor det kom til verden. LIVINK er blevet det vi ønskede, det vi kæmpede for, det vi drømte om og det vi nu kan se tilbage på med stor stolthed. Vi tager stort socialt ansvar, donerer penge til gode formål, bla. Gigt foreningen hvor vores donerede penge går til Gigtramte børn som har brug for læring omkring deres sygdom, en læring der er enormt vigtig. Vi samlede i 2014 også 28.000kr ind til KNÆK Cancer som foregik på TV 2, i et brag af et show, hvor pengene gik til kræftensbekæmpelse. Det er en SEJR at have opnået at kunne hjælpe både sig selv og ikke mindst andre, ved at kæmpe hver dag og have hjertet med!  Livink blev i marts 2015 godkendt som virksomheds center for Holstebro Kommune, så vi nu kan hjælpe andre som er på sygedagpenge og inde i det system hvor man har brug for at komme videre, videre ud i livet og på arbejdsmarkedet, ud til forstående mennesker som kun ønsker at hjælpe dem godt på vej. Livink har rigtig mange fine ting på vej, bla. lancerede vi Moodcups i Maj 2015 som tog danmark med storm, og til august kommer vores første sengetøjs kollektion på hylderne. Ja det var lidt om mit arbejde og mest af alt om min person, ved siden af alt det materielle de fleste kender mig for, dansk design, indretning og hvad man ellers tænker når man hører "mit navn" :) Jeg rummer altså mest af alt næstekærlighed, mentalt overskud, ro, glæde og empati for andre mennesker, måske var det slet ikke noget du vidste om mig ;) 

 

 

Det hele startede i April 2013 hvor jeg oprettede en Instagramprofil som jeg kaldte Krea_Pernille . Jeg delte billeder af mine skønne børn Noah & Alba Viola, billeder af vores hjem som på daværende tidspunkt var under en lettere renovering. Hygge billeder af stemninger, oplevelser og mad...Der kom flere og flere til som syntes det var hyggeligt og spændende at følge med hos mig, og jeg brugte det meget som et socialt frirum, især imens jeg var syg, og på daværende tidspunkt allermest sengeliggende pga mine rygproblemer... Jeg nød (og nyder det selvfølgelig stadig) at bruge instagram, og ikke mindst at følge andre derinde som har samme interesse som mig, bla. børn, bolig, og ikke mindst min passion for Dansk design :)

I løbet af de første 11 måneder på instagram havde jeg 8000 følgere, det var så hyggeligt at så mange ville følge med :) Dengang fejrede jeg det med min første giveaway, som var i samarbejde med Trendbazaar , gevinsten var en GUL Hay hee chair i anledningen af påsken, jeg husker ikke hvor mange der deltog, eller hvem der vandt, men hun var ihvertfald super glad, hvilket præcis var formålet med den giveaway, at skabe noget sjov for mine følgere, at give tilbage og at gøre mindst en lidt mere glad :) Dette er stadig formålet med mine giveaways og øvrige konkurrencer, at skabe smil og glæde og at give tilbage :)

Dengang var Giveaways ikke så udbredt som det er blevet nu, og jeg følte en stor ære i at få lov til at lave sådan en konkurrence med en stor shop som Trendbazaar :)

Siden er det blevet TIL MANGE post's både fra vores hjem, af mine børn, mit arbejde hos LIVINK , mine gode dage og mine dårlige, mine ideer, mine kreative sider, mine knap så kreative sider, mine oplevelser og flere spændende giveaways og spændende samarbejds aftaler på tværs af danske designere som rigtig mange af mine søde følgere på Instagram har nydt godt af :) 

Jeg har 50.000 følgere på instagram nu / juni 2015  ... og jeg holder stadig meget af at dele "mit liv" med hver og en :)

 

Det var lidt om min "rejse" på de sociale medier :) Nu fortsætter jeg så her på min nye blog, og det ser jeg utrolig meget frem til!!

Jeg ønsker jer der læser med en skøn dag !

Smil det smitter:)

Pernille