MEGA JULE GIVEAWAY

Endelig kan vi skrive DECEMBER ... og december er jo bare en fantastisk måned.. Mest pga. alle de skønne traditioner vi hver især har, og den hygge der spreder sig i næsten alle hjem...

Det er for mig helt ubeskriveligt, også selv om jeg ikke er hende der står først med røde julehjerter når vi når til d. 1 dec :) Rød er bare ikke lige "min" farve ;)...

Til gengæld er gaver noget jeg elsker ved december, ikke nødvendigvis det at få dem, men jeg forbinder altid julen med det at "holde af" eller "at elske", og det at glæde dem man holder af med liiiige det de ønskede sig til jul :) Det er bare SÅ hyggeligt, og vi elsker vel alle at glæde andre ?

Apropos GAVER - så er December jo også gået hen og blevet tid til "Gaveregn" her hos mig, i form af MEGA Giveaway!!

En giveaway jeg har brugt mange måneder på at arrangerer for at glæde jer <3 eller i hvertfald 1 af jer :)

MEGA JULE GIVEAWAY 2015

MEGA JULE GIVEAWAY 2015


Sidste år ved Juletid, dec. 2014 var første gang en MEGA giveaway så dagens lys og i tog imod min ide med åbne arme, og en hel masse søde kommentarer :) Det giver mig lyst til at fortsætte alt det hårde arbejde og overraske jer igen og igen, ganske enkelt fordi jeg elsker at glæde jer / en af jer, og fordi jeg elsker at være lidt for "meget" på den gode måde hvis det giver mening?

I år må jeg "krybe til korset" og erkende at jeg da virkelig har lavet en MEGA giveaway af OVERDREVET format :D Det sjoveste her, er nok at den eneste jeg gang på gang overgår, er mig selv.. Det er ret komisk, især fordi jeg ikke stræber efter at overgå forrige konkurrencer. Når jeg udvælger produkter / og brands til disse konkurrencer tænker jeg absolut ikke i penge eller i størrelse af præmierne...Jeg tænker udelukkende stil-mæssig / syns-mæssig, "hvad matcher", "hvad fungerer godt sammen", "hvad mangles for at fuldende denne konkurrence" osv... Alle disse tanker ender så ud i det i snart skal se nedenfor - nemlig en MEGA giveaway som vigtigst af alt rummer de ting jeg selv indretter mig med. Tingene er valgt personligt af mig, det samme er mine samarbejdspartnere i konkurrencen :) Det er vigtigt for mig at JEG og kun JEG udvælger, og beslutter produkter til denne konkurrence, da jeg stræber efter at konkurrencer som denne, er så personlig som mulig, og at i som følger med, ser dette, og kan bruge min måde at indrette mig på, med selv samme ting, til noget :)

Nå men jeg ved jo godt at, de fleste af jer nu sidder og tænker... KOM NU TIL SAGEN ;) Og javel, det skal vi da også, jeg syntes bare at lidt baggrunds-info for 3 mdr´s planlægning kunne være rart for nogen at have med ;)

Here we go...

I SAMARBEJDE MED 24 AF MINE FANTASTISKE , OG DYGTIGE SAMARBEJDSPARTNERE KAN JEG NU SPARKE DENNE LÆKRE MEGA JULE GIVEAWAY IGANG!! Jubiii.... Jeg har glædet mig helt VILDT!!

BESØG GERNE ALLE SPONSORERES HJEMMESIDER OG WEBSHOPS HERUNDER ....

 


TIL EN SAMLET VÆRDI PÅ OVER

SÅ SKYND DIG AT SMID ET LOD I PULJEN HER PÅ BLOGGEN ...

Du kan deltage 3 steder:

Her på bloggen deltager du blot ved at skrive en kommentar med en lille julehilsen til mig - DU KOMMENTERER VED AT GÅ HELT NED I BUNDEN AF DETTE INDLÆG :) Bliver vildt glad hvis du samtidig vil følge bloggen på Bloglovin' - det kan du (hvis du har lyst) gøre i fanen til højre her ---->

OBS...Du skal huske at skrive din mail således at jeg kan kontakte dig såfremt du bliver den heldige vinder :)

JEG TRÆKKER EN HELDIG VINDER AF DISSE ULTRA LÆKRE PRÆMIER TIL EN VÆRDI OVER 50.000,- D. 23.12.2015 KL. 12.00 / VINDEREN OFFENTLIGGØRES PÅ MIN FACEBOOK OG INSTAGRAM-PROFIL SAMME AFTEN!

pssst... kan godt afslører at der i år er noget helt nyt spændende på programmet når vinderen offentliggøres ;)

 

VIL DU OGSÅ DELTAGE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM:

  • BESØG MIG PÅ FACEBOOK VED AT TRYKKER HER
  • BESØG MIG PÅ INSTAGRAM VED AT TRYKKE HER

OG SE VILKÅR FOR DELTAGELSE :)

ALLE MÅ DELTAGE I MIN MEGA GIVEAWAY - MEN OVERHOLD VENLIGST REGLERNE MHT. KUN AT DELTAGE 1 GANG OM DAGEN PÅ HVER KANAL :) TAK

 

TILBAGE ER DER BLOT AT SIGE...

MEGA MEGET HELD OG LYKKE JERES VEJ, TAK FORDI I ER JER, TAK FORDI I FINDER DET SPÆNDENDE AT FØLGE MED, OG IKKE MINDST HO HO HO... GLÆDELIG JUL ;)

 

KÆRLIGE JULEKNUS FRA