VINDEREN....

Kære alle i søde og håbefulde læsere...

 

Nu skal Vinderen af min kæmpe store MEGA JULE GIVEAWAY afsløres!!

Det tog en del tid at nå igennem alle de fantastiske kommentarer, men det lykkedes mig :) og igen tusinde tak for de hjertevarme hilsner til mig, og ikke mindst til min familie igennem hele december <3 I er sku skønne !!


Sådan findes vinderen:

Jeg startede med at skrive de tre platforme ned... facebook, instagram og Bloggen... Det er de 3 steder i har kunne deltage siden D. 2 Dec.

Herefter krøllede jeg dem sammen og blandede dem og trak en seddel.

 

Vinderen skulle altså findes blandt alle deltagere på Facebook

Jeg fik Alba Viola til at hjælpe mig.... Jeg åbnede alle kommentarer på facebook (5354 skønne af slagsen) og rullede frem og tilbage på skærmen ind til Alba Viola sagde "STOOOOOP MOR" :D (det var vist meget sjovt at se Mor rulle frem og tilbage blandt alle kommentarer, for sad nok i et minut og trillede frem og tilbage ;)

 

Og VUPTI så havde vi vores MEGA OVERDREVEDE HELDIGE VINDER AF :

til en værdi af over

sponsoreret af mine 24 fantastiske samarbejdspartnere:

Katja Dalgaard - deltaget d. 18.12.2015 kl. 13.24 på facebook!

Katja send mig en mail på p-sille@hotmail.com eller en besked på Facebook :) Så klare vi alt det praktiske sammen :)

Katja send mig en mail på p-sille@hotmail.com eller en besked på Facebook :) Så klare vi alt det praktiske sammen :)

Til alle i andre som desværre ikke vandt (og ja ! det piner mit hjerte) kan jeg i år trøste jer med at jeg har en super LÆKKER trøstepræmie giveaway klar til jer, som starter i aften på instagram og facebook :)

Gevinsterne er LÆKRE:

Sponsoreret af :

Completliving - Bydyb - Emmalys - Made in Nepal - By lassen - Felius design - woodjunkie - Sack it - Skriver collection - Livink - Lammeskindet

 

Igen TAK for den enorme opbakning til mine til tider vilde konkurrencer :)

Tilbage er der kun at sige... Held og lykke i trøste præmie giveawayen og GLÆDELIG JUL <3