GAVEREGN - MEGA giveaway 2016

Indlægget indeholder reklame!

 

KONKURRENCE TID ... FORDI NU SKAL VI SGU HA' EN FEST!! :D

Yesss.... endelig er vi i DECEMBER ... og december er jo bare en fantastisk måned.. Mest pga. alle de skønne traditioner vi hver især har, børnene er nemme at få op om morgene da chokolade julekalenderen trækker ;) og december er også måneden hvor der er mange anledninger til at være social til f.eks. julefrokoster, familie fester osv... det elsker jeg :)

Det er for mig , det bedste ved julen og december... også selv om jeg stadig ikke er hende der står først med røde julehjerter når vi når til d. 1 dec :) Rød er bare stadig ikke lige "min" farve ;)...

Til gengæld er gaver noget jeg elsker ved december, ikke nødvendigvis det at få dem (det kan jeg nu også godt lide ;), men jeg forbinder altid julen med det at "holde af" eller "at elske", og det at glæde dem man holder af med liiiige det de ønskede sig til jul :) Det er bare SÅ hyggeligt, og hvem elsker ikke at glæde andre :)? Jeg gør ihvertfald <3

Apropos GAVER - så er December jo også gået hen og blevet tid til "Gaveregn" her hos mig, i form af MEGA Giveaway!! - og lad nu vær at lyv for dig selv, du har uden tvivl tænkt på hvad jeg mon finder på i år hehehehhe .... ik? ;)

Jeg ved det er noget, mange af i søde læsere ser meget frem til efter at have fulgt med i indretningen hos mig i årets løb :) Ideen kom i 2014, og tankerne bag en mega giveaway er egentlig at jeg syntes jeg havde/har verdens bedste samarbejdspartnere i min branche, og da de alle gerne vil "lege med mig" i julen måtte jeg finde en løsning på det, løsningen blev at have hjertet med lige så vel som jeg har med ALT andet jeg røre ved :)

Derfor er konceptet egentlig at jeg sammensætter ting som jeg i årets løb har indrettet mig med i mit eget hjem. Tingene fra mine samarbejdspartnere, samler jeg så i en stor konkurrence, hvor en af jer, kan vinde det hele og dermed få en bid af det jeg faktisk har stående i mit hjem og dagligt indretter mig med :)

At have hjertet med, er et udtryk jeg efterlever hver dag, men i denne type konkurrencer betyder det at jeg samler 15-20 samarbejdspartnere der har lyst til at være med, med det formål at glæde en af mine læsere/følgere :) I julen arbejder vi alle sammen / jeg samler dem og det er den skønneste tid for både mig og dem fordi vi kun har et mål, nemlig at glæde en af jer :)

forrige år ved Juletid, dec. 2014 var første gang en MEGA giveaway så dagens lys og i tog imod min ide med åbne arme, og en hel masse søde kommentarer :)

Jeg bemærkede hvor meget jeres søde hilsner og varme kommentar betød for mig, at få retur på flere måneders hårdt arbejde udelukkende til det formål at give "tilbage" til jer... Jeg har åbenbart et meget følsomt hjerte, for sidste år sad jeg flere aftner og tudede over alle de søde ord i gav mig med på vejen :D heheh mest af alt var det selvfølgelig glædes tåre, over at have læsere/følgere som er præcis som jeg selv indeni, hjertevarme og rummelige og kærlige mennesker :) Tænk at samle alle jer og mig samme sted og bare nyde at vi er til, og at jeg har muligheden for at gøre det her sammen med jer og mine samarbejdspartnere.. Det røre mig dybt, bare at skrive om det i skrivende stund :D

Men ikke desto mindre så er det faktisk det der giver mig lyst til at fortsætte alt det hårde arbejde og overraske jer igen og igen, ganske enkelt fordi jeg elsker at glæde jer / en af jer, og fordi jeg elsker at være lidt for "meget" på den gode måde hvis det giver mening?

Igen i år må jeg dog erkende at jeg har formået at sammensætte en MEGA giveaway af OVERDREVET format :D Det sjoveste her, er nok at den eneste, so jeg gang på gang overgår, er mig selv.. Det er ret komisk, især fordi jeg ikke stræber efter at overgå forrige konkurrencer.

Når jeg udvælger produkter / og brands til disse konkurrencer tænker jeg absolut ikke i penge eller i størrelse af præmierne (sponsorer har et minimum de skal give for, for at konkurrencen er fair for alle sponsorer ;) men ellers, så tænker jeg udelukkende stil-mæssigt / syns-mæssigt, "hvad matcher", "hvad fungerer godt sammen", "hvad mangles for at fuldende denne konkurrence" osv...

Alle disse tanker ender så ud i det i snart skal se nedenfor - nemlig en MEGA giveaway som vigtigst af alt rummer de ting jeg selv indretter mig med i mit eget hjem. Tingene er valgt personligt af mig, det samme er mine samarbejdspartnere i konkurrencen :) Det er vigtigt for mig at JEG og kun JEG udvælger, og beslutter produkter til denne konkurrence, da jeg stræber efter at konkurrencer som denne, er så personlig som mulig, og at i som følger med, ser dette, og kan bruge min måde at indrette mig på, med selv samme ting, til noget :)

Nå men jeg ved jo godt at, de fleste af jer nu sidder og tænker... KOM NU TIL SAGEN ;) Og javel, det skal vi da også, jeg syntes bare at lidt baggrunds-info for 3 mdr´s planlægning kunne være rart for nogen at have med ;)

Det korte ... TAK fordi i er jer, tak fordi i har lyst til at bidrage med søde kommentarer, spørgsmål osv hos mig på mine 3 "kanaler" , tak fordi i ofte er overbærende når jeg er stresset og presset og ikke når alt det jeg gerne vil :) Bare TAK :)

Here we go...

I år er min mega giveaway igen SUPER lækker hvis jeg selv skal sige det :D Jeg har trukket både "gamle" og helt nye samarbejdspartnere i rampelyset fordi jeg syntes det netop er en af de ting der hos mig skaber det unikke og personlige i mit hjem. At mixe klassikere med nye spirende talenter :)

I år kan du derfor deltage i konkurrencen om at vinde præmiere til en samlet værdi af hele :

____________________

WWW.COUZ.DK

COUZ 157 langbord af rustikke massiv limede vildegsplanker der måler 220 x 100 cm. Plankerne er hele 4 cm tykke med autentiske langsidekanter formet efter træets egne former. Fremstår med naturlige knaster og små revner.
Overflade: hvidolieret
Ben: sortmalet/pulverlakeret

VÆRDI: 19.995,-

 

WWW.EMMALYS.DK

Gavekort til brug på shoppen som indeholder lækre designervarer med alt til køkken, og bolig.

VÆRDI: 1000,-

 

WWW.SINOQ.DK

Magasin hanger i messing og sort + Blomster stativ i messing

VÆRDI: 1658,-

 

WWW.MADEINNEPAL.DK

Lysegråt loop tæppe, der ligesom kugletæpperne er fremstillet af 100% ren uld fra New Zealand. Loop tæppet, peas tæpper, løkke tæpper - kært barn har mange navne, men kugletæpper, dét er det ikke. Der er tale om en helt anden teknik, hvor det håndkartede uld monteres på et fast underlag - en løkken efter en. En lang og tidskrævende proces og unikt håndværk ned til mindste detalje.

VÆRDI: 1295,-

 

 

WWW.BENTHANSEN.NET

2 puder fra Pudekollektionen "NO. 9" som består af puder i 20 forskellige farver. Det elegante stof, Cassia, i bomuldsvelour er vævet med antikrøl-teknologi for at undgå mærker og folder.

Velourstoffet fanger lyset, der frembringer en næsten hvid farve i den fløjlsbløde overflade. Pudernes fremtoning skifter afhængig af, hvordan lyset rammer og vækker en stemning af mystik og eventyr.

VÆRDI: 1190,-

 

 

WWW.FELIUS.DK

Gavekort til brug på shoppen med lækkerier til alle årstider, f.eks julepynt, påskepynt og fødselsdags pynt.

VÆRDI: 1000,-

 

 

WWW.BYLASSEN.DK

Kubus bowl i messing + Kubus stage i messing til 1 lys.

VÆRDI: 1998,-

 

 

WWW.LIVINK.DK

4 valgfri plakater + 1 stks braid pillow pude i valgfri farve.

VÆRDI: 2500,-

 

 

WWW.PLANTEPLANETER.DK

1 stk. galaxyglobe og 1 stk. halo ophæng med airplant.

VÆRDI: 1000,-

 

 

WWW.ANETTEWILLE.DK

Cosmos armbånd i rhutineret sølv.

VÆRDI: 1250,-

 

WWW.BYKLIPKLAP.DK

KK 3 fold madras i varm grå med rosa knapper.

VÆRDI: 5200,-

 

 

 

WWW.TENNAKRAMERDESIGN.DK

2 valgfri plakater op til str. 70x100cm

VÆRDI: 1178,-

 

 

 

WWW.PUSTGLAS.DK

2 stk. perler på snor lamper med mundblæste glaskugler og hånddrejet træfatninger, her er virkelig tale om (mund)håndværk ! ;)

VÆRDI: 2500,-

 

 

 

WWW.TINYTINY.DK

2 stk. hvide tibetanske lammeskind,

Lammeskind af den højeste kvalitet. De her lammeskind betegnes som grade A, da de er tætte, tykke og bløde i pelsen, har krøller og er blanke.

VÆRDI: 1150,-

 

 

WWW.FUHRHOME.COM

Lækker læderbænk i vintage recycle læder med massive træben. Bringer tankerne tilbage til gymnastiksalen i folkeskolen :)

VÆRDI: 999,-

 

 

WWW.SKRIVERCOLLECTION.DK

Baby alpaca pude i lysegrå, baby alpaca plaid i lysegrå og velour pude i rosa

VÆRDI: 2897,-

 

 

 

WWW.PINDJDESIGN.DK

Dream Delux ring i 14 kt. guld med en brillant på 0,05 w/vs

Fra Pind J designs egen smykke kollektion, lavet på egen guldsmede værksted.

Pind J design fortæller om Dream serie ringen: "Det er en ombytningsserie, hvor vi yder den service at man kan få byttet smykket indenfor 2 år til et nyt med en større brillant og kun betale differencen mellem det gamle og nye smykke."

VÆRDI: 3445,-

 

 

WWW.NORDIC-TALES.COM

3 Bright spot lamper med valgfri stofledning.

VÆRDI: 2400,-

 

 

WWW.BLOOMON.DK

Få blomster direkte leveret til døren fra Bloomon.dk, du vinder 4 medium buketter og en smuk vase til at putte dine friske blomster i. Du vil modtage blomster over 2 mdr, hver 14. dag.

Konceptet er noget jeg har holdt af i flere måneder, og stadig gør :) Blomsterne er FRISKE, anderledes, farverige og liver leveret lige til døren i fin og humoristisk emballage hvor der altid følger en sød lille notits med om dine blomster og hvordan de skal passes. Buketterne i str. Medium er store og super dekorative.

VÆRDI: 1395,-

Du kan deltage 3 steder:

Her på bloggen deltager du ved at skrive en kommentar - DU KOMMENTERER VED AT GÅ HELT NED I BUNDEN AF DETTE INDLÆG :) Du skal skrive hvorfor du følger mig på bloggen, instagram og/eller facebook, og evt gerne hvad du får ud af at følge mig :)

OBS...Du skal huske at skrive din mail i kommentaren, således at jeg kan kontakte dig såfremt du bliver den heldige vinder af denne lækre mega giveaway til en værdi af 55.000,- !!

Bliver vildt glad hvis du samtidig vil følge bloggen på Bloglovin' - det kan du (hvis du selvfølgelig har lyst) gøre i fanen til højre her på bloggen hvor du finder dette ikon:

JEG STOPPER KONKURRENCEN OG TRÆKKER EN HELDIG VINDER AF DISSE ULTRA LÆKRE PRÆMIER TIL EN VÆRDI 55.000,- D. 25.12.2016 KL. 12.00 / VINDEREN OFFENTLIGGØRES PÅ MIN FACEBOOK OG INSTAGRAM-PROFIL D. 26.12.2016!!

VIL DU OGSÅ DELTAGE PÅ MIN FACEBOOK OG INSTAGRAM OG DERMED ØGE DINE CHANCER:

  • BESØG MIG PÅ FACEBOOK VED AT TRYKKER HER
  • BESØG MIG PÅ INSTAGRAM VED AT TRYKKE HER

OG SE VILKÅR FOR DELTAGELSE DE TO STEDER OGSÅ:)

ALLE MÅ DELTAGE I MIN MEGA GIVEAWAY - MEN OVERHOLD VENLIGST REGLERNE MHT. KUN AT DELTAGE 1 GANG OM DAGEN PÅ HVER KANAL :) TAK <3

 

TILBAGE ER DER BLOT AT SIGE...

MEGA MEGET HELD OG LYKKE JERES VEJ, TAK FORDI I ER JER, TAK FORDI I FINDER DET SPÆNDENDE AT FØLGE MED, OG IKKE MINDST HO HO HO... GLÆDELIG JUL ;)

 

KÆRLIGE JULEKNUS FRA