Trine Holbæk's inspirerende univers

Trine Holbæk er en dansk kunstner med en stor forkærlighed for det minimalistiske og nordiske udtryk.

Jeg stiftede første gang bekendtskab med Trine tilbage i 2014, hvor hun ønskede at samarbejde med mig omkring hendes smukke værk "flora" i den smukke blå variant.

Flora A3 - kan købes her!

Flora A3 - kan købes her!

Jeg er vild med Trines smukke værker, de giver et helt særligt udtryk, og gør en utrolig stor forskel i hjemmet, med de naturlige motiver og de smukke farver. Jeg holder af at mixe grafik fra   Livink med Trines smukke designs!

Alle Trine Holbæks kunstprints er designet til at komplimentere hinanden og er dermed perfekt at kombinere på kryds og tværs.

Trine inspireres af den nordiske natur. Vandet, blomsterne og farverne. Hvor end hun kigger, ser hun smukke strukturer og endnu smukkere kontraster, der komplimenterer hinanden. At lege med disse strukturer og kontraster er blevet et definitivt princip i Trines kunst, og går igen i alt, hvad hun beskæftiger sig med. Trine fortæller at Naturen giver hende en indre ro og er fundament for al hendes inspiration.

OG DET SES TYDELIGT I HENDES SMUKKE VÆRKER....

Styling af flora & Blue waters kunstprint.

Styling af flora & Blue waters kunstprint.

Mix af Trine Holbæk's kunstprints!

Mix af Trine Holbæk's kunstprints!

 

Jeg har også to flotte designs af Trine Holbæk i soveværelset!!

Jeg har disse to smukke 50 x 70 cm kunstprints fra Trine Holbæk i soveværelset! Hvem havde troet at BLÅ og GRØN ville finde vej SAMMEN til mit ellers så sort/hvide soveværelse ;) De to smukke prints kan findes lige HER og HER!

Jeg har disse to smukke 50 x 70 cm kunstprints fra Trine Holbæk i soveværelset! Hvem havde troet at BLÅ og GRØN ville finde vej SAMMEN til mit ellers så sort/hvide soveværelse ;) De to smukke prints kan findes lige HER og HER!

Alle Trine's prints fåes i følgende str. A5 - A4 - A3 og 50x 70 cm. Priserne starter ved 179,- og den største koster 599,-

 

Mine 4 favoritter:

Flora  - jeg har selv Flora i A3 i stuen, og jeg elsker det kunstprint! Flora forbinder jeg med forår, og blomstring. Flora visner aldrig :)

Pure blue minder om det når man åbner øjnene under vand ....og så kombineret med noget batikfarve, som i 90érne :D og netop dette kunstprint er et jeg selv ØNSKER mig meget! faktisk til mine 2 i soveværelset... (har en stille drøm om at få en hel Trine Holbæk væg i soveværelset) :D

Pure water Splash Er det kunstprint jeg har i soveværelset, printet er så roligt, og alligevel så legende... Det ses tydeligt at det er dråber, som finder hver sin vej ned af lærredet! Jeg elsker det uperfekte i netop dette kunstprint!

Pure green - er også en af dem du finder i mit soveværelse! Normalt er jeg absolute ikke til grønt i min indretning, men jeg tog chancen med denne, og det er jeg enormt glad for. Farverne er nemlig langt fra den grønne vi feks. forbinder med julen ;) Farverne her er både army, støvede og minder mest af alt om en skøn velduftende natur, som vi alle jo kan lide! Printet her er en af mine favoritter fordi netop farverne overraskede mig da jeg modtog plakaten og satte den i en lyd træramme :)

 

 

I kan se mange flere af Trine Holbæks smukke værker ved at besøge hende på hendes HJEMMESIDE og INSTAGRAM

Kærlig hilsen