Blev træt af at Naboen kunne se mig nøgen HVER morgen ...

Ved så ikke om naboen kiggede, men jeg følte mig ihvertfald nøgen uden gardiner i soveværelset ;)

Der var engang jeg havde købt plisse' gardiner i Bilka, de skulle skæres til da vores vinduer ikke lige har standard målene (huset er fra 1930 - dengang regnede man i mystiske mål ;) Desværre var min oplevelse med Bilkas gardiner, at det var det værste møg - trods de kostede mellem 400-600kr hver gang jeg forsøgte - de både foldede forkert og faldt ned af karmen :(!!!

...Så de røg ud....og længe så det således ud i vores soveværelse:

INGEN GARDINER!! - det var lige der jeg følte mig begloet - og det var min egen skyld ;)

...Jeg havde simpelthen utrolig svært ved at finde nogle pæne plisse' gardiner som både kunne passe i størrelsen, kunne gøre soveværelset mørkt og ikke mindst, nogle som ville blive hængende og folde korrekt :P (det er ligesom det allervigtigste !!) ;)

Efter langtids søgen fandt jeg så frem til "Nye gardiner" meget oplagt navn ;)

Det var et virkelig godt valg !! Og derfor vil jeg nu dele min oplevelse med jer :)

Konceptet...

Nye gardiner har et stort udvalg af trendy gardiner der passer til ethvert hjem. Gardinerne er skræddersyet efter mål og nøje tilpasset til den enkelte bolig og det enkelte vindue. Sortimentet rummer alt lige fra rullegardiner, plisségardiner, foldegardiner, lamelgardiner til persienner. Kvaliteten er virkelig god til den ellers ret billige pris.

Her ser i alle (fra)priser - og det som "Nye gardiner" selv skriver på sin hjemmeside:

Jeg bestilte et mørklægningsgardin efter mål, som er perfekt til soveværelset hvor lyset gerne skal holdes ude,  jeg skal jo have min skønhedssøvn ;) Gardinet er helt fantastisk og har justeringsfunktionen up/down, så den kan køre begge veje, hvis man evt. vil have lidt lys ind foroven en dejlig sommermorgen, eller hvis man ikke lige er kommet helt i tøjet men famler rundt for at finde det i mørke ;) Det behøver jeg ikke mere ....

 

Det var SÅ nemt - her ser du en skabelon som er der hvor du skriver målene på dine vinduer ind :)

 

Mit nye gardin...

Et enkelt blidt tryk eller hiv er nok :)

Et enkelt blidt tryk eller hiv er nok :)

Det lille hvide "håndtag" sidder både foroven og forneden på selve plisse'gardinet. det er dette lille håndtag du lige så let kan skubbe gardinet op og ned med.

Det lille hvide "håndtag" sidder både foroven og forneden på selve plisse'gardinet. det er dette lille håndtag du lige så let kan skubbe gardinet op og ned med.

Gardinet sidder pænt ind til vinduet selv når vinduet står åbent :)

Gardinet sidder pænt ind til vinduet selv når vinduet står åbent :)

Gardinet sidder i dette snoresystem som sidder indeni karmen i hver side af vinduet. Det er disse snorer som selve plisse'gardinet kan køre både op og ned i :)

Gardinet sidder i dette snoresystem som sidder indeni karmen i hver side af vinduet. Det er disse snorer som selve plisse'gardinet kan køre både op og ned i :)

Det gardin jeg har valgt til mit soveværelse er af modellen "Base" med mørklægning. Direkte link finder du HER

Det gardin jeg har valgt til mit soveværelse er af modellen "Base" med mørklægning. Direkte link finder du HER

 

Leveringstid

Når man shopper online kan det ikke gå for hurtigt inden man ønsker varen leveret , jeg blev rigtig positiv overrasket over at modtage mit gardin allerede 1 uge efter bestilling, et gardin på special mål....Leveringstiden er generel hurtig, men varierer i forhold til type af gardin. At Plisségardinet blev leveret hos os efter 7 dage og passede perfekt i målene varbare en skøn skøn oplevelse.

Fragtprisen var kun 49kr. og dette er uanset hvilken bestilling der bliver foretaget, stor som lille!

 

Spar 30%

Når man bestiller online hos Nye Gardiner sparer man altid 30% i forhold til et besøg hos den lokale gardinmand, og hvem kan ikke lide procenter? ;-)

 

Nem og brugervenlig

Hjemmesiden er super nem og brugervenlig. Alt er beskrevet ned i mindste detalje og det var super nemt at finde rundt på sitet. Man skulle bare skrive målene ind under det gardin man gerne ville have og derefter udregnede den selv prisen. Der er endda beskrevet hvordan man præcis måler det hele op, så der ikke kan laves fejl.

 

1 måned efter....

Det er så nu at mine mange bilka gardiner ville ha' startet strejken....Men nu har jeg haft mit gardin fra "Nye gardiner" oppe i soveværelset 1 måneds tid - og først nu føler jeg mig tryg ved at anbefale gardinet til jer der læser med. Ikke fordi jeg på noget tidspunkt var i tvivl ved modtagelsen af gardinet men mere fordi jeg har haft så utrolig dårlige oplevelser med de skide gardiner ;)

Vi er så glade for vores - har derfor også bestilt lamelgardiner til Alba Violas værelse ( Hvor hun har en terrassedør) og plissegardiner til køkkenet også :) Glæder mig til de skal op også - og til at vise jer resultatet :)

Direkte link til de lækre plisse' gardiner i mit soveværelse:

Plisse'gardiner i soveværelset

Tak for jeres tid, håber i kan bruge det gode fif her :)

 

Ønsker jer den skønneste aften ude i det danske smukke land :)