RABATKODE til alle shoppeglade design-elskere

 

Dette indlæg indeholder reklame!

 

RABATKODE TIL COMPLETLIVING.DK

BILLEDET OVENOVER ER ALLE DE TING JEG ØNSKER MIG HOS COMPLETLIVING :D Ikke så lidt, og en del lamper hva´;) Jeg er bare en nørd :D

BILLEDET OVENOVER ER ALLE DE TING JEG ØNSKER MIG HOS COMPLETLIVING :D Ikke så lidt, og en del lamper hva´;) Jeg er bare en nørd :D

Jeg shopper tit til mit hjem (hvilken overraskelse;) , og oftest de samme steder, hvor service og kvalitet hænger godt sammen :)

Jeg elsker blandt andre at handle hos Cecilie som står bag completliving... Dels fordi Cecilie er SUPER dygtig til at købe de lækreste ting hjem til shoppen, og så har hun altid de nyeste ting fra blandt andet Normann Copenhagen, som jo er en af favoritterne her hos mig :) Jeg er vild med at Cecilie både har de helt vilde ting, lamper, stole, spiseborde osv, men også de helt "basale" ting som f.eks sæber, cremer, toiletspande og tandkrus :)

Da Cecilie spurgte mig om jeg havde lyst til at forkæle jer med en rabatkode her på bloggen sagde jeg STRAKS ja :D Det sker nemlig ikke så tit at mærker som f.eks TOM DIXON - NORMANN COPENHAGEN - NEW WORKS - VIPP - LOUISE ROE osv. er på tilbud, men det er det altså NU og frem til D. 4 Juli kl. 00.00 :)

Brug koden "KREA" på din ordre hos www.Completliving.dk , så får du 15% rabat - (altid) fri fragt

Hvad drømmer du om fra Completliving?