MEGA GIVEAWAY // KIDS FASHION

KONKURRENCEN ER SLUT! 

De to heldige vindere er offenligjort på min Krea_Pernille_Kids profil på instagram :)

 

 

Hej alle i søde læsere :)

Nu er det tid til at afslører noget jeg har arbejdet på de sidste par måneder!!

_________________________________________________________________________________

Nemlig endnu en MEGA giveaway - denne gang "Kids Fashion" !!

Jeg fik den ide, at det ville være MEGA fedt at udlodde så meget tøj i en konkurrence at et barn kunne fylde en hel garderobe med tøj, fra Skandinaviens dygtigste børne brands!!

Så skal du som Mor (Eller Far) slet ikke selv ud og bekymre dig om alle de valg der skal tages når man skal vælge tøj, sko, overtøj osv. til en hel sæson....

DEN TOPPER VI SÅ LIGE OG GIVER 2 HELDIGE DENNE GEVINST!!!

DET ER JO EN MEGA GIVEAWAY IK´? ;)

_________________________________________________________________________________

Jeg  har glædet mig helt vildt til at starte konkurrencen, både fordi jeg virkelig har arbejdet hårdt på fotografering og styling de sidste 2 måneder sammen med Alba Viola og Noah, og fordi jeg er så stolt over at kunne repræsenterer nordens største børnebrands i en og samme omgang :)

Jeg har udvalgt mine favoritter fra 17 håndplukkede børne brands som jeg mener er de førende indenfor børne mode i Autumn 2015.

Jeg har fotograferet Noah & Alba Viola i tøjet for at kunne inspirerer jer på bedste vis :) Vi har haft det helt enormt sjovt og været mange forskellige steder for at få lidt forskellige udtryk på billederne :)

Disse 17 brands har hver især sponsoreret 2 sæt tøj/sko/eller overtøj til konkurrencen, og det betyder altså at vi i denne MEGA giveaway finder 2 heldige vindere, som vinder FAVNEN FULD AF EFTERÅRS TØJ / SKO / OVERTØJ TIL EN SAMLET VÆRDI AF MIN. 32.000,-. 

De to vindere, vinder altså hver 1 sæt tøj/sko/eller overtøj fra hvert brand, som samlet har en minimums værdi af 16.000,- !!

De håndplukkede brands udvælger selv det sæt tøj fra deres AW2015 kollektion som de syntes vinderne skal have - dog er det aftalt på forhånd at Mini A Ture sponsorerer enten jakke eller flyverdragt - dette kan i også selv vælge og Angulus sponsorer fodtøj til en værdi af 1000,- pr. vinder.

Hvis du vinder skal du altså ikke tage beslutning om ret meget andet end str, køn og valg af enten jakke el. flyverdragt :)

FOR AT DELTAGE I KONKURRENCEN SKAL DU:

  • SKRIV EN KOMMENTAR UNDER DETTE BLOG OPSLAG!
  • HUSK AT SKRIV DIT NAVN OG DIN E-MAIL !
  • TJEK GERNE DE 17 LÆKRE BRANDS UD VED AT TRYKKE PÅ DE FORSKELLIGE LINKS HER I INDLÆGGET :)

DU KAN OGSÅ DELTAGE PÅ MIN FACEBOOK "KREA_PERNILLE" OG PÅ MIN INSTAGRAM "@KREA_PERNILLE_KIDS"

JEG FINDER 2 HELDIGE VINDERE D. 01.11.2015 - KL. 00.00 - VINDERNE OFFENTLIGØRES D. 02.11.2015 PÅ INSTAGRAM, FACEBOOK OG HER PÅ BLOGGEN :)

 

Se med her - hvor jeg har valgt vores favoritter fra de 17 lækre brands - som sponsorer denne lækre MEGA giveaway!!

ALT DETTE KAN BLIVE DIT!!

ALT DETTE LÆKRE TØJ KAN BLIVE DIT!! Skynd dig at smid et lod i puljen her på bloggen (Eller på instagram og facebook) hvis du gerne vil vinde tøj nok til hele efteråret :)

 

JEG ØNSKER JER MEGA MEGET HELD OG LYKKE I DENNE LÆKRE KIDS FASHION // MEGA GIVEAWAY!!

Og en fantastisk aften :)

Held og lykke krammer til jer alle fra

Krea_Pernille har fået en Lillesøster ...

Ja Som overskriften siger så er jeg blevet storesøster, men dog kun i Instagram verdenen ;) 

En helt ny instagram Lillesøster er åbnet, nemlig Krea_Pernille_kids <3 

 

 

Krea_Pernille_Kids vil jeg dele meget mere om og til børn end jeg gør på min Krea_Pernille profil ... Jeg glæder mig meget til at udfolde mig her :D

Lige nu er der taget så godt imod min lillesøster af alle i søde mennesker, at jeg har startet en lille konkurrence i samarbejde med min virksomhed Livink ... Vi skal jo huske at fejrer enhver fest :D (KONKURRENCEN ER SLUT)

Kom gerne ind og vær´med, der er også plads til dig :)

 

 

Smil fra Mig :)

 

Bag designeren // Christina Rohde

 

Hvem er hun så?

Christina Rohde er 50 år gammel,  hun bor i Charlottenlund, lidt nord for københavn, på en gård fra 1820 i den gamle fisker by, Skovshoved. Christina er uddannet designer på Columbine skolen i 1989. Christina er mor til to. Olivia Mikka på 24 år, og Ludvig Mikka på 13 år. Olivia Mikka er også fotografen i Christina Rohdes firma.

Da Christina tilbage i 1991 startede firmate "Christina Rohde" var hun højgravid med datteren Oliva Mikka, og bare 8 dage inden fødslen havde hun sit aller første salgsmøde, som var hos Nørgaard på strøget. Dengang medbragte Christina et par blå og sorte sparkedragter som hun havde designet. Indkøberen Annelise, og Mads Nørgaard var heldigvis vilde med Christinas små sparkedragter, og dette salgsmøde skulle vise sig at være starten på en virksomhed som blev Christinas levevej og passion.

 

Christinas personlige favoritter

Christina holder specielt meget af at arbejde med Liberty stoffer, de unikke farver og prints fanger og inspirerer hende. De seneste år har Christina også fået et mere "Cool twist" ind over kollektionerne blandt andet ved brug af sweat-Jersey.

Hvad inspirerer hende? 

Christina bliver inspireret af rigtig mange forskellige ting, både indenfor tøj, smykker og brugskunst, herunder møbler og industriel design. Derud over har en person ved navn Pattie Smidt inspireret Christina, på som person men også som kunstner. Pattie er en amerikansk poet, sanger, guitarist og billedkunstner. Christina så hende på louisiana for nogle år tilbage - hun var vild med hende!

 

ChristinaRohde.Dk

På Christina Rohde's hjemmeside kan du se en lækker video fra photoshoot summer 2015, her tager Christina os med ind i hendes verden af glade børn, iklædt hendes smukke design... her kan de smukke stoffer og designs ses i bevægelse, se videoen ved at trykke her ...

 

På Christina Rohdes hjemmeside kan du se meget mere til de smukke klæder www.Christinarohde.dk 

 

Hvad syntes jeg om designet?

Personligt er jeg meget forelsket i både Christinas historie, en designer af " gammel skole", og ikke mindst hendes smukke originale og kunsteriske tøj til børn. Tøjet er let genkendeligt når Christina har været hjernen bag, man er aldrig i tvivl, og det i sig selv er en kunst i mine øjne :) 

Jeg er især vild med originaliteten i de designs der blomster ud af Christinas hånd, hendes evne til at sammensætte farve og prints på kryds og tværs m en stadig bevare behageligheden i tøjet og ikke mindst det praktiske, selv om tøjet ved første øjekast, for mange, ser meget fint og stilrent ud!

Christina Rohde lavede bla. en kjole i Autum 2014, som lignede et todelt sæt, men under var den syet sammen således at barnet der skulle bære den ikke fik træk ind på maven i det kolde efterår :) - gennemtænkt! Alba Viola har lidt forskelligt tøj fra Christina Rohde, og vi har egentlig altid elsket tøjet fra Christina, siden Alba Viola var helt lille. Alba Viola er især vild med kjolerne, der udstråler "prinsesse" men for mig udstråler de så meget mere, bla. det at det er behageligt at have på for barnet, og så er der virkelig tænkt over detaljerne! Vi er STORE Fans! :D

 

Den "todelte" kjole :)

Den "todelte" kjole :)

 

 

Tak til Christina, fordi du besvarede mine spørgsmål, så jeg selv og mine læsere kunne få et kig på hvem du egentlig er :)

 

Hvad syntes i om denne type blogindlæg, hvor i får mere viden om nogle af danmarks designere?

 

 

Ønsker jer en skøn solskins dag <3

Smil fra Pernille